luni, 23 aprilie 2012

Iskra - DACIA (Redactat)

 În Râbnița am fost întâlniţi de o grindină puternică, urmată de o ploaie ce a durat aproape pe tot parcursul meciului. Însă acest fapt nu ne-a încurcat să susţinem din plin echipa. Dacia bate cu 0-2, iar noi cu o dispoziţie la maxim ,şi cu diverse cântece mergem acasă. Prin Râbniţa eram conduşi de două automobile a "miliţiei" locale, cu girofarurile aprinse... Cred că le e în grija când vin moldovenii la ei :)vineri, 20 aprilie 2012

Alături de voi !

  •  Ultras- Un mod de viaţă ! A fi ultras nu înseamnă doar a susţine echipa preferată , ci şi a fi un exemplu pentru cei din jur... A da exemple de acţiuni ,de care societatea are nevoie acum cel mai mult !
    Ultraşii echipei Dacia Chişinău au dat dovadă că le e pasă de societate ! În timp ce alţii se plâng cât e de rău sa trăieşti în Moldova, băieţii din Noua Legiune , FCDC Supporters, şi Ultras Măgdăceşti , au ales să-şi petreacă timpul liber alături de nişte bravi micuţi , care au parte de o soartă nu prea uşoară, dar tot găsesc puteri să ne bucure pe noi din când în când cu căte un zâmbet... 
    Mulţumim mult tuturor celor care ne-au ajutat cu ce au putut la această acţiune, şi sper ca pe viitor să se implice mai mulţi oameni... Gata cu vorba ! A venit timpul să facem şi fapte !
    P.S. DACIA SUNTEM NOI !                      
                                   

duminică, 15 aprilie 2012

DACIA - zimbru. Etapa 26

Un derby cu spectacol doar în teren, echipa învingând cu un categoric 4-0. Ultrașii Daciei s-au prezentat într-un număr foarte mic, însă și-au susținut echipa pe tot parcursul meciului. De cealaltă parte, galeria zimbrului deasemeni a fost prezentă într-un număr mic, fără să-și susțină echipa.


Ultras Dacia Chișinău.