miercuri, 28 noiembrie 2012

Dacia-Milsami. A fost meci ,a fost bătaie...

La finalul partidei disputat în Chişinău între echipele Dacia şi Milsami s-au bătut câţiva suporteri. Incidentul a avut loc lângă porţile complexului sportiv "CSCT-Buiucani". Vorba este despre un grup de 5-6 persoane din Noua Legiune care au rezistat în faţa la circa 15 suporteri veniţi din Orhei. După incident au mai urmat şi ceva conflicte cu poliţia, însă până la urmă totul s-a terminat bine şi nimeni din suporteri nu au fost reţinuţi.


vineri, 23 noiembrie 2012

Dacia- Speranţa.


FMF din nou ne bucură cu un program prost făcut. De data asta meciul s-a disputat într-o zi de lucru la ora 13:00 ! De unde în plm vreţi mulţi spectatori la meciurile campionatului intern?  Apoi mai apar vorbe de gen "Fanii Daciei prea exagerează cu ura sa faţă de cei de la federaţie..." Făceţi singuri concluzii...

duminică, 18 noiembrie 2012

Un nou weekend. Noua Legiune e prezentă !

 Sâmbătă (17.11.2012) : Dacia-2 : Sheriff-2.Deplasare. Duminică (18.11.2012) : FC Tiraspol : FC Dacia.                                       
  Interzis ? Nu ,n-am auzit :)
P.S. Urmează-ţi pasiunea ! 
joi, 1 noiembrie 2012

Bălţi oraş comunist. Mit sau realitate ?


Bălţi 03.03.2012.(Câţiva băieţi în aşteptarea meciului)
Duminică, meciul Olimpia Bălţi -Dacia Chişinău. Un meci mult aşteptat de toţi suporterii Daciei ,însă astăzi primesc o noutate care ma lăsat fără cuvinte... Suporterii echipei din Chişinău nu vor avea acces la meciul de duminică pentru că au scandat la meciul trecut (din Bălţi) lozince naţionaliste şi unioniste! Ştim cu toţii că Bălţi e un oraş anti-unionist, însă nu cred că s-ar fi gândit cineva că ar fi posibilă o decizie într-atât de stupidă. Amuzant că cei de la FMF nici macar nu vor comenta această decizie...            Le e pasă lor de suporteri ? Oare ? Fotbalul se modernizează, nu prea mai sunt echipe care joacă pentru suporteri. Mai mult ca atât, suporterii au început să nu mai fie stimaţi de către reprezentanţi ai federaţiei sau a oamenilor de afaceri care cumpără echipe de fotbal nu din dragoste pentru fotbal, ci pentru a avea un business mai profitabil, nimic mai mult... Poate e timpul să le amintim tuturor că fotbalul se joacă defapt pentru noi?!

P.S. Fenomenul nu moare !