sâmbătă, 6 iulie 2013

Poziția noastră față de Che Guevara local.

Noi nu odată ne-am exprimat nemulțumirea că la manifestările unioniste vine John Onoje.
Mulți băieți din anturajul nostru au zis că nu vin la acțiuni din cauza lui. Poate încetați să-l luați peste tot cu voi ? Pentru unul străin refuzați zeci de tineri ROMÂNI ! Niciodată nu veți face din el Român !
Comportamentul lui ne face de rușine, ne-a stricat deja mai multe acțiuni... Mult ma amuză când vreo legumă socială scrie "e mai Român ca voi...", serios ? :))
1. Un Român poate fi doar de rasă albă. Etnia este unul din criteriile importante care definește națiunea.
2. Religia este un alt criteriu important care definește națiunea. Cum omul ăla poate să fie Român dacă are o religie mult prea străină pentru noi ?
3. De ce mulți văd în el un om principial și fidel unei idei ? Dacă ar fi el un om principial și fidel, ar pleca el oare vreodată din Sierra Leone ?
Am multe argumente că el nu-i Român și că deloc nu simte Românește (pentru cei care-s orbi și nu văd asta), nu mă mai apuc acum să scriu mult despre el, doar că chiar e un circ faza cu John...Deșteptați-vă! Râde lumea de noi ! Vă plângeți de o viață că pe pământul nostru străinii își fac politica lor și până la urmă tot voi îl priviți pe Onoje ca un om corect și un Român adevărat. Poate lăsați circul și vă apucați să promovați Romanismul și valorile naționale ? Onoje nu o va face în locul vostru, omul și-a găsit soluția pentru a se aranja bine în societate, căci dacă nu se băga în politica socială, avea să fie un simplu imigrant care ar vinde ziare la piață și nu mai știa nimeni de el. Tuturor vă doresc o vară cât mai frumoasă și o conștiință cât mai sănătoasă, salut.

6 comentarii:

  1. Pozitia voastra?! Cati membri are NL? Sa inteleg ca sunt cei care vin si la meciurile fcdc?
    p.s astept un raspuns ca sa vin cu cateva precizari

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu conteaza cati membri. Nu trebuie sa-ti dau raport. Ai ceva precizari, poftim.

    RăspundețiȘtergere
  3. 2 membri NL anume atatia sunteti, de fapt nu legionari dar ,,tupo rasisti" cum ne-a relatat un fost camarad de-al vostru. pozitia voastra, in cazul de fata este cat se poate de amuzanta, ca sa nu zic ridicola.
    p.s care este ma rog aportul vostru la tot ceea ce numim nationalism in basarabia?
    p.p.s muie dracia!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. Nu suntem doar 2 membri si asta vezi pe poze.
    2. Nu ne-am pozitionat ca legionari, asa ca nu stiu cu cine ai vb din fostii nostri camarazi daca nu stii acest lucru elementar ;) Pozitia noastra este ridicola ? Esti o leguma sociala atunci, toleraza-ti mai departe dusmanii.
    P.S. Daca-mi scrii in privat in fb sau alt site de socializare iti demontrez ca am facut ptu nationalismul romanesc mai mult ca tine ;)
    P.S.S. Muie celor care injura anonimat si au argumente proaste.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristian R. - nu-i baga in seama sunt jegosii de la Tiraspol, Sheriff sau Olimpia Balti, rusofonii mai precis! Voi continuati ceea ce faceti! Sunteti BRAVO BRAVISSIMO!

    RăspundețiȘtergere