luni, 29 iulie 2013

Despre Speia și bere gratis.Sincer, când am citit ultimul interviu al noului președinte - prima ce am zis a fost: "Ce rușine..."
Nu vreau să zic cât de principiali suntem și etc. Vreau să știți, nu avem nevoie de bere gratis ! Asta nu va aduce în galerie decât niște clovni care vor face circ. Noi mergem să cântăm pentru culori și pentru orașul nostru drag, nu pentru bere ! Și vrem în galerie oameni ca noi... Fie că vom fi chiar 10 oameni, vom rămâne noi corecți în fața altora (DA ! Asta contează ! Pentru că vrem să fim un grup care ar fi ca un exemplu pentru tinerii ce mai au ceva dragoste pentru oraș).
Ce ține de Speia (Echipa peste două etape va începe să primească meciurile de acasă acolo), să știți că noi susținem echipa până când se numește Dacia Chișinău. Înțeleg că e greu din punct de vedere financiar să cumperi loc în Chișinău, să construiești un stadion, înțeleg foarte bine acest lucru, că la noi chiar nu prea sunt cele mai bune condiții să faci o echipă de fotbal care ar fi cu toate cerințele satisfacute. Dar vreau să știe fiecare om care citește acest articol, dacă-i împinge păcatul să schimbe denumirea din Dacia Chișinău în Dacia Speia, noi vom renunța să susținem echipa. Pentru noi contează mult faptul că susținem o echipă care reprezintă orașul nostru natal ! Dacă nu era așa, mulți din noi nu mai veneau în galeria Daciei ! Cântăm pentru echipă și oraș. Atât timp cât echipa reprezintă orașul Chișinău, atât timp va avea parte de susținerea noastră. Jucați macar și în București, însă să purtați numele DACIA CHIȘINĂU !
Multe echipe au trecut prin faze de ăstea și unele din ele și-au schimbat orașul pe care-l reprezinta. Dacă undeva careva suporterii ar acceptat asta, noi, NL, nu avem de gând ! Și defapt nu doar noi... Sperăm că reprezentanții clubului se vor apuca să rezolve problemele ăstea și să construiască un stadion (macar cât de mic nu ar fi) în orașul nostru natal. În fine, ce va fi în viitor nu știm... În schimb pot să vă asigur că băieții noștri și cei din anturajul nostru care s-au numit ultrași, vor respecta principiile ultras ! Noua Legiune e prezentă !

sâmbătă, 6 iulie 2013

Poziția noastră față de Che Guevara local.

Noi nu odată ne-am exprimat nemulțumirea că la manifestările unioniste vine John Onoje.
Mulți băieți din anturajul nostru au zis că nu vin la acțiuni din cauza lui. Poate încetați să-l luați peste tot cu voi ? Pentru unul străin refuzați zeci de tineri ROMÂNI ! Niciodată nu veți face din el Român !
Comportamentul lui ne face de rușine, ne-a stricat deja mai multe acțiuni... Mult ma amuză când vreo legumă socială scrie "e mai Român ca voi...", serios ? :))
1. Un Român poate fi doar de rasă albă. Etnia este unul din criteriile importante care definește națiunea.
2. Religia este un alt criteriu important care definește națiunea. Cum omul ăla poate să fie Român dacă are o religie mult prea străină pentru noi ?
3. De ce mulți văd în el un om principial și fidel unei idei ? Dacă ar fi el un om principial și fidel, ar pleca el oare vreodată din Sierra Leone ?
Am multe argumente că el nu-i Român și că deloc nu simte Românește (pentru cei care-s orbi și nu văd asta), nu mă mai apuc acum să scriu mult despre el, doar că chiar e un circ faza cu John...Deșteptați-vă! Râde lumea de noi ! Vă plângeți de o viață că pe pământul nostru străinii își fac politica lor și până la urmă tot voi îl priviți pe Onoje ca un om corect și un Român adevărat. Poate lăsați circul și vă apucați să promovați Romanismul și valorile naționale ? Onoje nu o va face în locul vostru, omul și-a găsit soluția pentru a se aranja bine în societate, căci dacă nu se băga în politica socială, avea să fie un simplu imigrant care ar vinde ziare la piață și nu mai știa nimeni de el. Tuturor vă doresc o vară cât mai frumoasă și o conștiință cât mai sănătoasă, salut.