luni, 29 iulie 2013

Despre Speia și bere gratis.



Sincer, când am citit ultimul interviu al noului președinte - prima ce am zis a fost: "Ce rușine..."
Nu vreau să zic cât de principiali suntem și etc. Vreau să știți, nu avem nevoie de bere gratis ! Asta nu va aduce în galerie decât niște clovni care vor face circ. Noi mergem să cântăm pentru culori și pentru orașul nostru drag, nu pentru bere ! Și vrem în galerie oameni ca noi... Fie că vom fi chiar 10 oameni, vom rămâne noi corecți în fața altora (DA ! Asta contează ! Pentru că vrem să fim un grup care ar fi ca un exemplu pentru tinerii ce mai au ceva dragoste pentru oraș).
Ce ține de Speia (Echipa peste două etape va începe să primească meciurile de acasă acolo), să știți că noi susținem echipa până când se numește Dacia Chișinău. Înțeleg că e greu din punct de vedere financiar să cumperi loc în Chișinău, să construiești un stadion, înțeleg foarte bine acest lucru, că la noi chiar nu prea sunt cele mai bune condiții să faci o echipă de fotbal care ar fi cu toate cerințele satisfacute. Dar vreau să știe fiecare om care citește acest articol, dacă-i împinge păcatul să schimbe denumirea din Dacia Chișinău în Dacia Speia, noi vom renunța să susținem echipa. Pentru noi contează mult faptul că susținem o echipă care reprezintă orașul nostru natal ! Dacă nu era așa, mulți din noi nu mai veneau în galeria Daciei ! Cântăm pentru echipă și oraș. Atât timp cât echipa reprezintă orașul Chișinău, atât timp va avea parte de susținerea noastră. Jucați macar și în București, însă să purtați numele DACIA CHIȘINĂU !
Multe echipe au trecut prin faze de ăstea și unele din ele și-au schimbat orașul pe care-l reprezinta. Dacă undeva careva suporterii ar acceptat asta, noi, NL, nu avem de gând ! Și defapt nu doar noi... Sperăm că reprezentanții clubului se vor apuca să rezolve problemele ăstea și să construiască un stadion (macar cât de mic nu ar fi) în orașul nostru natal. În fine, ce va fi în viitor nu știm... În schimb pot să vă asigur că băieții noștri și cei din anturajul nostru care s-au numit ultrași, vor respecta principiile ultras ! Noua Legiune e prezentă !

10 comentarii:

  1. Și dacă se redenumește în FC Dacia Speia, ce faceți ? Puneți fularele în cui, și vă transformați în sămânțari din fața televizorului ? Sau, alegeți o altă echipă (sper că nu Zimbru) din capitală cu care să țineți ? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vom protesta pentru început, dacă nu se schimbă nimic deja vom renunţăm... Nu va merge nimeni la zimbru, stai calm :) Ce va fi în viitor cu fiecare în parte deja vom vedea.

      Ștergere
    2. sincer sa zic, clouni am vazut in odessa
      cand urlau morti beti ca niste siobeni

      Ștergere
    3. Să fim serioşi. În Odessa supportul a fost normal. La meciul de acasă cu cei din Odessa da... A fost nu prea ok. Hai să nu exagerăm.

      Ștergere
  2. Esenţa "ultras" a peluzei voastre s-a demonstrat la meciul de acasă cu Chernomorets. Aţi fost mai puţini ca în deplasare! Deh, Chişinăul n-are mare pe care o poţi vizita GRATIS ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am fost mai puţini. Informează-te şi din alte surse, nu doar din comentariilor celor de la zimbru, că aia nu-şi iubesc într-atât de mult echipa cum urăsc Dacia :))

      Ștergere
  3. P.S. Dacă sunteţi aşa "verticali" şi "principiali", de ce nu protestaţi contra lui Adlan? Sau vi-e frică că se-nchide robinetul? Na, e greu să fii ultras când trebuie să-ţi achiţi biletele şi deplasările de sine stătător ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bea pastile. Am protestat deja nu odată contra lui Adlan. Şi hai să facem diferenţă între suporteri activi şi cetăţeni pe care-i aduce clubul, ok ?

      Ștergere
  4. Eu cred ca daca Dacia isi va schimba orasul multi vor pleca la Academia, dar si la Zimbru, sunt mult mai convins.

    RăspundețiȘtergere